80-80-80 Rookvrij Challenge

Doe mee aan de challenge en laat je inspireren door collega
bedrijven voor een goed werkend rookbeleid.

Wat is 80-80-80?

Creëer je eigen, effectieve rookbeleid met de kennis en ervaring van 79 andere bedrijven en Achterhoek Rookvrij. Ben jij één van de 80 deelnemers?

Vanaf maandag 6 september 2021 gaan we de uitdaging aan: 80 dagen, 80 organisaties, 80 rookvrije plekken. De bedrijven die deze uitdaging van Achterhoek Rookvrij aangaan, ontvangen wekelijks interessante opdrachten om het gesprek over roken te voeren en rookvrije plekken te creëren. Hun aanpak en resultaten delen ze met elkaar. Met de kracht van 80, komen we tot een rookbeleid dat werkt.

Wat levert het op?

Het maken van gewaardeerde afspraken met collega’s over (niet) roken blijft lastig. Met de 80-80-80 Challenge bundelt Achterhoek Rookvrij de krachten, kennis en ervaringen van zichzelf en 80 bedrijven. Deelnemende bedrijven willen allemaal hetzelfde: een rookbeleid dat wordt gedragen door de hele organisatie. Door de opdrachten en kennisdeling krijg je de kans manieren uit te proberen waar je zelf wellicht nooit op gekomen was. Trial & Error. Wat niet werkt voor jouw mensen laat je los, op wat wél werkt bouw je door. Deelname levert hoe dan ook resultaat op. Je doel is een gezondere en open bedrijfscultuur, bewustere collega’s en een gewaardeerd rookbeleid.

De voordelen op een rij:

• Een gewaardeerd rookbeleid dat breed gedragen wordt
• Minder kosten aan ziekteverzuim
• Productievere en gezondere medewerkers

Meer weten? Ga naar https://achterhoekrookvrij.nl/808080/